ZVEZDAŠI ČEKAJU RASPLET SA TEODOSIĆEM: Sada se njegova supruga oglasila PRVI PUT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 13:54

ZVEZDAŠI ČEKAJU RASPLET SA TEODOSIĆEM: Sada se njegova supruga oglasila PRVI PUT (FOTO)

Timu je potreban plejmejker "mirne glave".
Srpskom javnošću je poput komete prozujala vest da se razvode proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin.
Alo je preneo informaciju da njih dvoje više ne žive zajedno i prema pisanjima ovog medija, u njihov porodični raj još protekle godine uselili su se problemi zbog kojih su navodno odlučili da stave tačku na svoju ljubav.
Podsetimo, Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti. Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.
- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić navodno su riješili da okončaju brak i već neko vrijeme ne žive zajedno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.