Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 11:34

Pamtimo je kao Lolu iz “Srećnih ljudi”, a danas u Albaniji drži restoran sa mediteranskim specijalitetima

Čuvena glumica Zlata Numanagić proslavila se ulogom Lole u seriji “Srećni ljudi”, a to je bio i vrhunac njene karijere. Publika je bila fascinirana njenim izgledom, a tada je važila za jednu od najzgodnijih plavuša.
Zlata se nikada nije eksponirala, a o njenom privatnom životu se malo šta zna. Ona se neko vreme nije pojavljivala u javnosti jer je operisala kilu na dijafragmi o čemu je otvoreno govorila, piše Stil.
Nakon niza godina, srela je svoju prvu ljubav, a potom se sa njim odselila u Ameriku. Međutim, sreća je kratko trajala jer je Đorđe preminuo posle godinu i po dana njihove veze.
– Đorđe Tokin i ja smo se zavoleli kada samo bili suviše mladi i verovatno smo bili preterano zaljubljeni. On je osamdesetih...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALO: Razvodi se Miloš Teodosić

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Košarkaš i glumica imaju dvoje dece...Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina i u naizgled skladnom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana...U njihov porodičan raj još protekle godine uselili su se problemi zbog kojih su odlučili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.