Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU: Kazahstanci ne daju vize strancima, UEFA ‘gluva’ na vapaje sa Marakane?! (FOTO)

Ukoliko se munjevitom brzinom ne pronađe neko rešenje, Crvena zvezda bi mogla da bude drastično oslabljena u prvom meču protiv Irtiša u Pavlodaru.

Crvena zvezda ovog popodneva obavestila je srpsku medijsku javnost o velikom problemu u kom se našla zbog ‘sporne’ administracije i ne nalaženja zajedničkog jezika sa Kazahstancima. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Naime, četvorica stranaca – Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Abraham Frimpong i Džon Ruiz ne mogu da dobiju vizu, jer je to jedino moguće preko ambasade u Budimpešti gde je rok za izdavanje 15 dana i potrebno je lično otići radi izvršenja procedure.
FOTO: STARSPORT

Iz kluba navode da su 21. juna više puta kontaktirali sledeće domaćine, a da su im oni tek danas odgovorili da će potrebne vize dobiti tek po sletanju u Astanu.
Problem je u tome što je vizu moguće izvaditi samo u Astani, a domaćini iz Pavlodara ne žele da pošalju nikoga iz Astane pod obrazloženjem da ih to ne zanima i da je navedene strance potrebno poslati dan ranije preko Frankfurta u Astanu, kako bi dobili vize.
Najbizarnije od svega je što se UEFA uporno oglušuje na pozive iz Ljutice Bogdana. Ne obaziru se previše na gorući problem bivšeg šampiona Evrope, što bez obzira na odnos Crvene zvezde i UEFA, nikako nije na mestu.
FOTO: STARSPORT

Rešenje je potrebno pronaći u najkraćem mogućem roku, jer se utakmica igra već u četvrtak od 16 časova po srpskom vremenu.
The post ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU: Kazahstanci ne daju vize strancima, UEFA ‘gluva’ na vapaje sa Marakane?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda zbog viza na Irtiš bez četiri stranca

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2017

Crvena zvezda neočekivano se našla u velikom problemu pred prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša jer stranci Gelor Kanga, Ričmond Boaći, Abraham Frimpong i Džon Ruiz nemaju vizu i ne mogu da uđu u Kazahstan!..S obzirom da Kazahstan nema ambasadu u Srbiji, vize mogu da se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.