BOAĆIJU SVI GLEDAJU U LEĐA: Zvezdin centarfor prvi u Evropi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOAĆIJU SVI GLEDAJU U LEĐA: Zvezdin centarfor prvi u Evropi! (FOTO)

Crveno-beli u Pavlodaru igraju prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Velike napore uložila je Crvena zvezda, kako bi u novoj sezoni zadržala Ričmonda Boaćija. Napadač iz Gane na Marakanu je stigao kao pozajmljen igrač iz Latine, ali obzirom da je italijanski klub u međuvremenu proglasio bankrot, tim iz Ljutice Bogdana njegovim ostankom dobio je veliki bingo.

Boaći je kvalitet pokazao već u prvim mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope. Iako Zvezda nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blistala protiv Florijane, naročito u revanšu kada je remizirala 3:3, sjajni napadač je sa četiri, od šest postignutih golova postao najbolji strelac u evropskim takmičenjima!

Uključujući kvalifikacije i za Ligu šampiona, nijedan fudbaler nije imao isti učinak kao ljubimac Delija.

Iza Ričmonda, sa po tri postignuta pogotka, ostali su Kviji (TNS, Liga šampina), odnosno, učesnici Lige Evrope: Gohu i Iličević iz Kairata (Kazahstan), Magire (Kork siti), Mareš (Slovan), Onuaču (Mitjiland) i Markanen (AIK Stokholm).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZA TRI DANA ZVEZDA IGRA U KAZAHSTANU: Evo šta je Irtiš uradio u poslednjem prvenstvenom meču (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2017

Crveno-bele čeka dug put...Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 16 časova igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Irtiša iz Pavlodara u Kazahstanu. Naredni rival u sred je sezone u tamošnjem prvenstvu i danas je odigrao meč protiv Tobola u kojem je kao domaćin priredio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.