ZVEZDA STIŽE U NAPULJ: Evo kakvo vreme čeka šampiona Srbije u Italiji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA STIŽE U NAPULJ: Evo kakvo vreme čeka šampiona Srbije u Italiji! (FOTO)

Crveno-beli u sredu (21) igraju meč petog kola Lige šampiona na "San Paolu".

Fudbaleri Crvene zvezde doputovaće u Italiju, na megdan vicešampionu Serije A i nekadašnjem pobedniku UEFA kupa ekipi Napolija. Ekspedicija crveno-belih u oslabljenom sastavu stiže na meč petog kola Lige šampiona, pošto trener Vladan Milojević u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoj utakmici sigurno neće moći da računa na kapitena Vujadina Stojkovića, Filipa Stojkovića, Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića.

PARTIZAN OBJAVIO: Ovaj igrač je NAPUSTIO Humsku! (FOTO)

ZVEZDIN SPISAK ZA NAPULJ: Bez Boaćija, Pavkov u avionu!

MILOJEVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA: Zvezdin džoker spreman za Napoli

Prohladno vreme, sa manjom kišom dočeće je tim sa Marakane na aerodromu u Italiji, a narednih dana očekuje se temperatura do 16 stepeni. Inače, zavidan broj članova obezbeđenja sačekaće srpskog šampiona. Osim policijskih snaga, tu su bili i pripadnici italijanske vojske.

Podsetimo, Zvezda bi pobedom na stadionu "San Paolo" načinila značajan korak ka evropskom proleću.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIŠA DOČEKALA CRVENO-BELU EKSPEDICIJU: Loše vreme u Napulju nije poremetilo dobro raspoloženje u Crvenoj zvezdi (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 27.Nov.2018

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Napulj, gde će fudbaleri ovog kluba u sredu od 21.00 čas, na stadionu "San Paolo" odigrati utakmicu petog kola Lige šampiona protiv Napolija.

Nastavak na Kurir...

Zvezda trenirala u Napulju FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening po dolasku u Napulj, gde ih očekuje meč Lige šampiona...Zvezda u sredu od 21.00 igra protiv Napolija meč petog kola Lige šampiona...Crveno-beli došli su u Napoli kako bi pokušali da izbore što bolji rezultat i ostanu u trci za osminom finala Lige...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.