ZVEZDA NE MOŽE DA TUŽI LEKIP: Terzić objasnio šta se dešava sa aferom nameštaljka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA NE MOŽE DA TUŽI L'EKIP: Terzić objasnio šta se dešava sa "aferom nameštaljka"

Na "Marakani" prvo mislili da je u pitanju šala.

Crvena zvezda je osvojila četiri boda u C grupi Lige šampiona u društvu Liverpula, PSŽ-a i Napolija. Rezultat kakav nisu očekivali ni najveći optimisti, ali je mrlju na učinak crveno-belih bacilo pisanje „Lekipa“ o navodnom nameštanju utakmice druge runde između PSŽ-a i Zvezde.

Generalni direktor prvaka Srbije Zvezdan Terzić je jasan po pitanju tužbe na adresu francuskog sportskog dnevnika.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada je ta informacija stigla do nas, mislili smo da je u pitanju šala. Ne možemo da tužimo L'Ekip, kada je on stvarno dobio informacije od strane francuskog tužilaštva. Mi moramo da vidimo ko je plasirao takve informacije. Saznali smo da je to uradio nekakav organ UEFA, na osnovu kredibilnog informatora. Želja je da se što pre skine mrlja sa našeg kluba, postoje razne spekulacije, a mi imamo određene zaključke. Mislimo da je Crvena zvezda samo kolateralna šteta, a da je neka druga strana stvarna meta – objasnio je Terzić u intervjuu za TV Prva.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.