ZVEZDA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Fudbaler Grafičara pozvan u A reprezentaciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 18:16

ZVEZDA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Fudbaler Grafičara pozvan u "A" reprezentaciju (VIDEO)

Iz Prve lige u reprezentaciju.

Ne dešava se često da igrači iz Superlige Srbije dobijaju pozive u A selekcije inostranih reprezentacija. Pogotovo ako nisu članovi Zvezde ili Partizana. A tek se ne dešava da inostrani reprezentativci dobiju poziv ako igraju u nekom od klubova iz Prve lige Srbije. Sada imamo i takav slučaj.

Obrni-okreni, Mančester Siti i Liverpul su glavni kandidati za titulu Premijer lige, a upravo ova dva tima igraju danas (17.30) na Etihadu, s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim što je Sitiju, zbog nparavljenih kikseva, pobeda veliki imperativ. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,45, na dvojku 3,35, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Liverpul.

Norman Kembel (20), mladi napadač razvojnog tima Crvene zvezde, Grafičara,  pozvan je prvi put u A selekciju Jamajke. Mladi fudbaler se našao na spisku selektora Tiodora Vitmora za prijateljske mečeve sa Saudijskom Arabijom koje se igraju u Rijadu 14. i 17. novmebra.

Podsetimo, Kembel je došao u Grafičar pre mesec dana na jednogodišnju pozajmicu iz Harbur Vjua sa Jamajke. Prethodno je boravio u kampu Udinezea i postojalo je interesovanje Votforda koji sa klupe predvodi Vladimir Ivić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.