ZVEZDA KRENULA U NEMAČKU: Stanković poveo 23 fudbalera na megdan sa Hofenhajmom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 09:36

ZVEZDA KRENULA U NEMAČKU: Stanković poveo 23 fudbalera na megdan sa Hofenhajmom

Meč u Nemačkoj na programu je u četvrtak.

Crvena zvezda u četvrtak započinje misiju u Ligi Evrope protiv Hofenhajma. Trener Dejan Stanković na najteže gostovanje u Nemačku je poveo 23 fudbalera.

Na spisku putnika za Nemačku su sledeći igrači: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Seku Sanogo Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simić, Andrija Radulović, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Dijego Falćineli.

U avionu se nisu našli Mirko Ivanić i Gelor Kanga zbog korona virusa. Ivanić je imao negativan test u ponedeljak, ali je ostao u Beogradu da se sprema za naredne izazove.

Crveno-beli će u sredu uveče odraditi trening na Rajn-Nekar areni, stadionu na koji će istrčati u četvrtak u 21 sat na premijeri Lige Evrope. Druga utakmica grupe L između Slovana i Genta biće odigrana u istom terminu u Češkoj.

Pogledajte rezultate

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.