ZVEZDA IPAK OSTAJE BEZ TRENERA? Stanković na sastanku u Milanu, sa nestrpljenjem se čeka ishod (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 21:30

ZVEZDA IPAK OSTAJE BEZ TRENERA? Stanković na sastanku u Milanu, sa nestrpljenjem se čeka ishod (FOTO)

Preporučio ga je Siniša Mihajlović.

Već neko vreme se pominje mogućnost da ,posle odlične sezone sa Crvenom zvezdom koju bi mogao da kruniše duplom krunom ukoliko u finalu njegov tim savlada Partizan, Dejan Stanković trenersku karijeru nastavi u Italiji. Sve te spekulacije su demantovane, a nedavno je o tome pričao i generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan Terzić. Situacija je možda ipak nešto drugačija.

Prema saznanjima italijanskih medija, Stanković se danas u Milanu sastao sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, a povod je upravo bio potencijalno Stankovićevo preuzimanje kluba iz Đenove. Na klupi Sampdorije je trenutno Kluadijo Ranijeri, a njegov ugovor ističe na kraju sezone. Sampdorija mu čak i nudi novi ugovor, ali samo na godinu dana, dok bi iskusni Italijan želeo ugovor na dve godine.

#Sampdoria President Massimo #Ferrero reportedly met Dejan #Stankovic in Milan today as Claudio #Ranieri’s contract extension is increasingly unlikely. https://t.co/HhNFoSi2nj #SerieA #Calcio pic.twitter.com/GqNw0BRW95

— footballitalia (@footballitalia) May 10, 2021

Prema navodima medija, sastanak je održan u restoranu ''De Berti, ali nije poznat njegov ishod. Sampdorija je Stankovića kontaktirala na preporuku njegovog kuma Siniše Mihajlovića koji je nekada igrao sa tim iz Đenove, a predvodio ga je i kao trener od 2013. do 2015.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li ostaje u Zvezdi " Dejan Stanković na sastanku u Milanu

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 09:25

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sastao se navodno sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom...Stanković i Ferero su se sastali u jednom restoranu u Milanu, prenosi lokalna đenovska televizija Primokanale...Izvesno je da će na kraju sezone klupu Sampe napustiti Klaudio Ranijeri, a već nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.