ZVEZDA ILI ŠPANIJA? Javio se Vladimir Štimac i otklonio dilemu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ILI ŠPANIJA? Javio se Vladimir Štimac i otklonio dilemu (FOTO)

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac oglasio se na Tviteru povodom informacije da će karijeru nastaviti u Tenerifeu.

Tokom dana pojavila se priča da centar crveno-belih i reprezentativac Srbije Vladimir Štimac ima dve ponude od timova koji nastupaju u FIBA Ligi šampiona, Arisa i Tenerifea.
IDE IZ ZVEZDE: Vladimir Štimac ima ponude iz FIBA Lige šampiona?
Španci >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su bili konkretniji, međutim, sam košarkaš oglasio se na svom Tviter nalogu gde je objavio da još uvek nije napustio Mali Kalemegdan i da, za sada, neće ići na Pirinejsko poluostrvo.
Nisam jos napustio Zvezdu, u Spaniju ne idem bar za sada.. Sportski pozdrav!!⚪️⚪️
— Vladimir Stimac (@stimac15) July 23, 2016

The post ZVEZDA ILI ŠPANIJA? Javio se Vladimir Štimac i otklonio dilemu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Iz Zvezde u Izrael: Kinzi prešao u Hapoel

Izvor: Mondo, 23.Jul.2016

Iskusni Amerikanac pojačao je učesnika Evrokupa...Foto: MN Press..Tarens Kinzi (32, 198) ostavio je sjajan utisak u dresu Crvene zvezde Telekom i posle uspešnih šest meseci i dve osvojene titule napustio klub...Početkom ove nedelje, iskusni Amerikanac zahvalio je navijačima, stručnom štabu i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.