ZVEZDA ČASTI: Za decu do 12 godina ulaz na meč sa Vojvodinom besplatan

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:16

ZVEZDA ČASTI: Za decu do 12 godina ulaz na meč sa Vojvodinom besplatan

Utakmica se igra danas od 20 časova.

Crvena zvezda kreće u odbranu šampionske titule, a igrači Baraka Bahara će u prvom kolu Superlige Srbije dočekati Vojvodinu na stadionu ''Rajko Mitić'' večeras od 20 časova. U znak zahvalnosti usled velike podrške najmlađih navijača kapije stadiona  će biti otvorene za sve mališane starosti do 12 godina na istočnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

Na otvaranju domaćeg prvenstva očekuje se pravi spektakl, nalik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onom koji se dogodio 26. jula kada su crveno-beli deklasirali italijansku Fiorentinu sa 5:0 na Marakani.

Crveno-beli su odlučili da časte klince, a jedini uslov je da svi mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč Crvene zvezde i Vojvodine.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.