ZVAO GA JUVENTUS: Reprezentativac Srbije im dao IZNENAĐUJUĆ odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 14:46

ZVAO GA JUVENTUS: Reprezentativac Srbije im dao IZNENAĐUJUĆ odgovor

Odlučio da ne prihvati ponudu iz Torina.

Fudbaler Salcburga i srpski reprezentativac Strahinja Pavlović potvrdio je da je dobio ponudu da pređe u torinski Juventus, prenosi italijanski "Gazeta delo sport".

Italijanski list navodi da su se skauti Juventusa okrenuli Pavloviću, pošto je Jakub Kivior prešao iz Specije u Arsenal za 25 miliona evra.

- Juvenutus je bio zainteresovan za mene, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam trenutno fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će da bude u budućnosti - rekao je Pavlović.

On je rekao da je veliki prijatelj sa napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem, pošto su obojica ponikla u Partizanu.

- Proveli smo dosta vremena zajedno u reprezentaciji. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu je potreban Vlahović - dodao je Pavlović.

Fudbaler Salcburga igrao je za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Nikada neću da zaboravim svoje prvo SP i gol koji sam postigao protiv Kameruna. Međutim, sigurno je da smo mogli da ostvarim bolji rezultat na Mundijalu - zaključio je Pavlović.

Pavlović (21) je ponikao u Partizanu, a u Salcburg je stigao prošle godine. On je pre Salcburga igrao za Bazel, Serkl Briž i Monako. Srpski fudbaler ima ugovor sa austrijskim klubom do juna 2027. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MEKENI ODLAZI? Dogovorio sve sa Lidsom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023

Juventus traži 35 miliona evra za Amerikanca...Fudbaler Juventusa Amerikanac Veston Mekeni blizu je prelaska u Lids, pošto je dogovorio lične uslove ugovora sa engleskim klubom, prenose italijanski mediji. Mekeni (24) je u Juventus stigao 2020. godine iz Šalkea. On je za torinski klub odigrao 65...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.