MEKENI ODLAZI? Dogovorio sve sa Lidsom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 18:19

MEKENI ODLAZI? Dogovorio sve sa Lidsom

Juventus traži 35 miliona evra za Amerikanca.

Fudbaler Juventusa Amerikanac Veston Mekeni blizu je prelaska u Lids, pošto je dogovorio lične uslove ugovora sa engleskim klubom, prenose italijanski mediji. Mekeni (24) je u Juventus stigao 2020. godine iz Šalkea. On je za torinski klub odigrao 65 utakmica i postigao je osam golova.

Američki fudbaler je navodno dogovorio sve detalje ugovora sa Lidsom, ali pregovori dva kluba još traju. Lids je Juventusu ponudio 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona evra za američkog fudbalera, a torinski klub traži sedam miliona evra više.

"Gazeta delo sport" navodi da to neće biti prepreka u realizaciji transfera, jer Juventus nikako ne želi da ispusti šansu da do kraja januara proda Mekenija da bi došao do novca. On ima ugovor sa Juventusom do juna 2025. godine. "Lids je jako blizu Mekenija", piše torinski "Tutosport". Italijanski mediji navode da bi odlaskom Mekenija mogao da krene egzodus fudbalera Juventusa, pošto je torinski klub nedavno kažnjen oduzimanjem 15 bodova u Seriji A zbog prikrivanja novčanih tokova prilikom transfera igrača.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lids dovodi pojačanje iz Juventusa

Izvor: B92, 26.Jan.2023

Fudbaler Juventusa Amerikanac Vinston Mekeni blizu je prelaska u Lids, pošto je dogovorio lične uslove ugovora sa engleskim klubom, prenose italijanski mediji...Mekeni (24) je u Juventus stigao 2020. godine iz Šalkea. On je za torinski klub odigrao 65 utakmica i postigao je osam golova...Američki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.