ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Radonjić novi igrač Torina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Radonjić novi igrač Torina (FOTO)

Pozajmljen za narednu sezonu.

Dosadašnji fudbaler Olimpika iz Marseja i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, predstavljen je kao novo pojačanje Torina, saopštio je italijanski klub. Radonjić će narednu sezonu igrati na pozajmici u italijanskom klub, dok će Torino potom biti u obavezi da otkupi njegov ugovor za dva miliona evra. Radonjić (26) je u mlađim kategorijama igrao za Železničar i Radnički iz Niša, Partizan i Vitorul.

On je 2014. potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Romom, a onda je igrao na pozajmicama u Empoliju i Čukaričkom. Radonjić je 2017. raskinuo ugovor sa Romom, a sezonu 2017/2018. je proveo u Crvenoj zvezdi. Srpski napadač je 30. avgusta 2018. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Olimpikom iz Marseja, uz obeštećenje od 14 miliona evra sa bonusima. Radonjić se nije najbolje snašao u francuskom klubu, potom je igrao na pozajmici u Herti, a prošlu sezonu je proveo takođe na pozajmici u Benfiki. On će u Torinu nositi dres sa brojem 49. U Torinu već igraju dvojica srpskih reprezentativaca Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić.

📄 | UFFICIALE

Radonjic è un giocatore del Toro 🔥

👉 https://t.co/BmnRJ8HWEH#SFT pic.twitter.com/GdkmR1l0r6

— Torino Football Club (@TorinoFC_1906) July 7, 2022

 - Spreman sam za ono što sledi i srećan što sam se posle šest godina vratio u Italiju. Sašu Lukića znam više nego dobro. Znam ga bolje od Vanje. Svaki dan sam razgovarao sa njim i on mi je sve najlepše pričao o gradu, klubu, navijačima - rekao je Radonjić za zvanični sajt kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.