ZVANIČNO - Oborili klupski rekord za pojačanje iz Čelsija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Oborili klupski rekord za pojačanje iz Čelsija! (foto)

Pobedili i konkurenciju.

Bristol siti danas je zvanično potvrdio da je od Čelsija otkupio ugovor češkog internacionalca Tomaša Kalaša i da je ovim transferom oborio klupski rekord kada je u pitanju visina obeštećenja.

Na njihovom sajtu nije navedena konkretna suma koja je plaćena Čelsiju, ali britanski mediji pominju osam miliona funti.

U Bristol sitiju ponosno ističu da su za ovog igrača bila zainteresovana i još nekolicina kliubova, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da su onu uspeli da dobiju ovu trku i potpisali četvorogodišnji ugovor.

Inače, u pitanju je 26-godišnji defanzivac, koji je već godinama bio na pozajmicama kao član Čelsija, ali danas se i definitivno rastao sa ''Plavcima'', pošto je ostavio odličan utisak u prošloj sezoni u dresu Bristol sitija. Čelni ljudi ovog kluba su zato bili uporni u nameri da ga zadrže u svojim redovima, a danas su taj posao uspešno okončali.

-

Of course he was coming back. 🙌#BristolCity have secured the permanent return Tomas Kalas for a club-record fee.#AnnounceKalas

— Bristol City FC (@BristolCity) July 1, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.