URUGVAJAC SA OGROMNOM PLATOM Godin zvanično u Interu

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URUGVAJAC SA OGROMNOM PLATOM Godin zvanično u Interu

Foto: Tanjug/AP Urugvajski defanzivac Dijego Godin od danas je i zvanično fudbaler Intera, potvrdio je italijanski velikan. Doskorašnji kapiten madridskog Atletika u Milano dolazi bez obeštećenja jer mu je istekla saradnja sa bivšim klubom, dok je sa Interom potpisao trogodišnji ugovor. Foto: EPA-EFE/JOSE MENDEZ / EPA; Dijego Godin na meču protiv Japana Mediji na Apeninima preneli su da će Godin biti najplaćeniji igrač Intera sa godišnjom platom od 6,75 miliona evra. Čak devet godina >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igrao je za Atletiko, osvojio je jednu titulu Primere i dve Lige Evropa, ali je i dva puta gubio finale Lige šampiona od gradskog rivala Reala. Godin je prvo pojačanje Intera ovog leta, a drugo bi trebalo da bude Valentin Lazaro iz Herte čim prođe lekarske preglede. (Tanjug) More
The post URUGVAJAC SA OGROMNOM PLATOM Godin zvanično u Interu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godin potpisao trogodišnji ugovor sa Interom

Izvor: Danas, 01.Jul.2019

Dosadašnji fudbaler Atletiko Madrida Dijego Godin potpisao je trogodišnji ugovor sa Interom, saopštio je danas italijanski klub. Članak Godin potpisao trogodišnji ugovor sa Interom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.