ZVANIČNO: KK Crvena zvezda ima novog trenera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 16:31

ZVANIČNO: KK Crvena zvezda ima novog trenera! (FOTO)

Bez angažmana je bio od januara ove godine.

Vladimir Jovanović novi je trener košarkaša Crvene zvezde, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana. Jovanović je postigao dogovor sa čelnicima crveno-belih i time potvrdio spekulacije koje su se pojavile od odlaska Dejana Radonjića.

Jovanović je bez klupskog angažmana od januara ove godine, kada je napustio Cibonu na čijoj klupi je bio 11 meseci, ali je trenutno selektor reprezentacije Srbije do 20 godina koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 16. do 24. jula čeka Evropsko prvenstvo u Podgorici.

On će zameniti Dejana Radonjića koji je prošle nedelje potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom. Crnogorski stručnjak je posle osvojene triple krune izrazio želju da ostane na klupi Zvezde, međutim, do dogovora o nastavku saradnje nije došlo.

Jovanović je trenersku karijeru počeo sa 28 godina, kao asistent u FMP Železniku, da bi 2016. preuzeo mladi tim Crvene zvezde. Debi na klupi prvog tima iz Železnika imao je godinu dana kasnije, a na njoj se zadržao tri godine, pre nego što je preuzeo Cibonu.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jovanović novi trener košarkaša Crvene zvezde

Izvor: Beta, 08.Jul.2022

Košarkaški klub Crvena potvrdio je danas da je novi trener tog kluba Vladimir Jovanović, nekadašnji trener Cibone i FMP-a.Bivši pomoćnik selektora A reprezentacije Srbije i aktuelni selektor nacionalnog tima za igrače do 20 godina, potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. On će na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.