Zvanično: Nedović u Zvezdi

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 18:09

Zvanično: Nedović u Zvezdi

Srpski košarkaš Nemanja Nedović i zvanično je stigao u redove Crvene zvezde.

Bivši košarkaš Golden Stejta, Valensije, Unikahe, Armanija i Panatinaikosa, Nemanja Nedović novi je član Crvene zvezde

Nemanja se vraća kući nakon 10 godina, a sa srpskim klubom potpisao je trogodišnji ugovor.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazao ogromnu želju da se vrati u Crvenu zvezdu, i zbog toga učinio i konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVRATAK KUĆI: Nemanja Nedović u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

Ugovor potpisan na tri godine...Kao što se i najavljivalo tokom celog prepodneva, Nemanja Nedović je i zvanično novi član Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije sa klubom sa Malog Kalemegdana je potpisao trogodišnji ugovor. Crvena zvezda je inofmraciju potvrdila i na zvaničnom tviter profilu kluba...Nedović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nedović se oprostio od navijača Panatinaikosa: Muka mi je od priča da sam ucenjivao klub koji volim

Izvor: Danas, 08.Jul.2022

Imao je dve korektne sezone u Panatinaikosu; iako je mogao da ostane i treću, Nemanja Nedović odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu. Njegov potez primorao je čelne ljude Zelenih da se oglase i iznesu svoju verziju u kojoj je, prema mišljenju srpskog asa, dosta toga neistinitog.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.