ZVANIČNO - Janko Tipsarević postao trener, a još je zanimljivije čiji trener! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Janko Tipsarević postao trener, a još je zanimljivije čiji trener! (foto)

Počinje ''nova era'' u karijeri Janka Tipsarevića.

Nedavnim nastupom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije u Madridu, Janko Tipsarević je stavio tačku na igračku karijeru, ali vrlo brzo se odlučio i za novi početak.

I to u trenerskom poslu!

Naime, jedan od najbolje rangiranih srpskih tenisera Filip Krajinović danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na svom Instagram nalogu potvrdio da će njegov novi trener biti baš Janko Tipsarević!

''Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri - sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada moj trener biti Janko Tipsarević'', napisao je Krajinović.

Minulu sezonu 27-godišnji Krajinović je završio na 40. mestu ATP liste, a svoj najbolji plasman imao je u aprilu 2018, kada je bio plasiran na 26. poziciju.

Mi mu želimo da sa Jankom uđe makar u Top 20, uz što više osvojenih trofeja.

Srećno, momci!

-

View this post on Instagram

One of the most wonderful news of my career - with an old friend to new heights! It is an honor and a pleasure that from now on my coach will be  @jankotipsarevic! #keepdigging together  Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri - sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada moj trener biti @jankotipsarevic! #keepdigging zajedno!

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on Dec 14, 2019 at 4:25am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.