Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ŽOC’ PORUČIO BOGDANU: Seti se ‘kouča’ kad zaigraš na ‘Ol staru’… (VIDEO)

Neće sigurno Bogdan Bogdanović zaboraviti svog doskorašnjeg učitelja Željka Obradovića.

Gostujući u emisiji ‘U obruču’ na TV ArenaSport Željko Obradović je na zanimljiv način prokomentarisao odlazak Bogdana Bogdanovića u NBA ligu.
– Fenerbahče kao klub verovatno nije imao toliko novca da mu ponudi, ali nije to bilo nešto mnogo daleko. Bogdanu, siguran sam, nije bio prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novac.
Želeo je da igra tamo i rekao sam mu kada bude igrao ‘Ol-star’da će jednu kartu, nadam se, ostaviti ‘kouču’ – rekao je Obradović.
Zanimljiv je bio i komentar vezan za novi format Evrolige i napredak koji je to takmičenje ostvarilo prošle sezone.
– Evroliga je prošle godine sa ovim novim formatom doživela ogroman ‘bum’. To je praktično nešto što ne može da se zaustavi. Mislim da bi bilo odlično da dva tima iz Evrokupa idu u Evroligi, a najgori iz Evrolige ispadaju u Evrokup. To bi dovelo do toga da klubovi koji imaju A licencu, nemaju više, ali bi se otprilike znalo da su oni tu. Pa sad ako neko ima baš slab rezultat, zašto da ne, neka izađe iz EL, pa nek se vrati. Imamo primere u svim ostalim sportovima gde su veliki klubovi ispadali, a potom se vraćali – prokomentarisao je Obradović.

(Izvor: youtube / Rudyvgd2)
The post ‘ŽOC’ PORUČIO BOGDANU: Seti se ‘kouča’ kad zaigraš na ‘Ol staru’… (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.