ZNA SE ŠTA RADE U SOBI: Bernard Tomić sa zvezdom filmova za odrasle u karantinu (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:27

ZNA SE ŠTA RADE U SOBI: Bernard Tomić sa zvezdom filmova za odrasle u karantinu (FOTO+VIDEO)

Priprema se za Australijan open.

Australijski teniser Bernard Tpmić je poznat kao skandal majstor. Zbog striktnih pravila kojih moraju da se pridržavaju svi učesnici, teniserima je dozvoljeno da u karantin pred početak Australijan opena povedu jednu osobu. Tomić je bez oklevanja u svoju novu pustolovinu poveo zvezdu porno filmova, njegovu devojku Vanesu Sijeru.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Ona je iznela detalje šta rade u karantinu, koji će iznenaditi mnoge.

- Igrala sam Pokemone 11 sati juče i celih 12 sati pre toga. Bernard je sve to vreme igrao World of Warcraft. Ali hrana je daleko do dobre, mada se poslednji dana popravlja.

Ipak, iako su u karantinu Vanesa je sređena, makar za slikanje.

Објава коју дели Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Ima i snimak šta rade u sobi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.