ZNA SE KO JE KO: Donald svestan da neće biti ispred njih dvojice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA SE KO JE KO: Donald svestan da neće biti ispred njih dvojice! (FOTO)

Holanđanin oduševio partijom i bio među najboljim pojedincima u pobedi Zvezde.

Nije krio oduševljenje Mičel Donald, posle fenomenalne partije i pobede Crvene zvezde, u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Sparte iz Praga (2:0). Odmah posle meča, holandski vezista, rekao je u dahu:

- Utisci su odlični, ali sve u svemu dobro smo odigrali. Mogli smo da postignemo još neki gol, ali ni ovako nije loše - istakao je Holanđanin u crveno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dresu.

Upitan da prokomentariše da je prvi stranac u istoriji, koji je postao kapiten Crvene zvezde u zvaničnoj utakmici, Donald je bio skroman.

- Velika je čast, ali i odgovornost. Ipak, zna se ko su kapiteni - Dušan Anđelković i Miki (Nenad Milijaš).

Osvrnuo se potom vezista i na promenu sredine, odnosno odgovorio je na pitanje da li bi evevntualni prolaz u sledeće kolo bio dovoljan razlog za ostanak u Ljutice Bogdana.

- Kao što sam i pre govorio, uvek postoji šansa da odem, ali dokle god sam zadovoljan i imam ugovor, ne razmišljam o tome - zaključio je Holanđanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.