Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2024, 10:16

Pavlović: Ne vidim kako bojkot izbora doprinosi borbi za poboljšavanje izbornih uslova

Kandidat za zamenika gradonačelnika liste "Biramo Beograd", potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović, izjavio je danas da ne vidi kako bojkot izbora doprinosi borbi za poboljšanje izbornih uslova, navodeći da se u državi sa autokratskim režimom ne mogu očekivati niti će se dobiti potpuno slobodni i fer izbori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

INTERVJU Miloš Pavlović: Oni koji bojkotuju izbore dužni su odgovor zašto brane Novi Sad od devastiranja i uništavanja, a Beograd ne

Izvor: Danas, 18.Maj.2024

Koalicija Biramo Beograd definitivno izlazi na izbore 2. juna, kaže za Danas Miloš Pavlović, kandidat za zamenika gradonačelnika te koalicije i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.