ZNA SE KO JE GLAVNI U TIMU: Italijan smenjen sa mesta selektora zbog svađe sa NAJBOLJOM igračicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 22:12

ZNA SE KO JE GLAVNI U TIMU: Italijan smenjen sa mesta selektora zbog svađe sa NAJBOLJOM igračicom

Koštala ga je pogrešna odluka.

Predsednik Italijanskog odbojkaškog saveza Đuzepe Manfredi saopštio je danas da će zbog loših rezultata ženska selekcija promeniti selektora.

Ovom njegovom izjavom potvrđen je odlazak Davidea Mazantija sa mesta selektora ženske reprezentacije Italije koji se posvađao sa prvom zvezdom tima Paolom Egonu. Ona je izgubila mesto u startnoj postavi reprezentacije, ali na kraju on je zbog toga smenjen sa mesta selektora.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na funkciji bio od 2017. godine, i sa nacionalnom selekcijom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu 2021, srebro na Svetskom prvenstvu 2018. i bronze na Euru 2019. i Svetskom prvenstvu 2022.

Ove godine je Italija je završila na četvrtom mestu na Evropskom prvenstvu, a potom nije u spela da obezbedi plasman na Olimpijske igre na kvalifikacionom turniru u Poljskoj.

Očekuje se da će ime novog selektora biti objavljeno sredinom oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.