ZIDAN GA NEĆE!? Šokantan OBRT, evo gde će Luka Jović igrati ove sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIDAN GA NEĆE!? Šokantan OBRT, evo gde će Luka Jović igrati ove sezone (FOTO)

Pozajmica sve izvesnija.

Kao grom iz vedra juče se pojavila informacija da Luka Jović nije zadovoljio kriterijume Zinedina Zidana i da će umesto Realu, predstojeću sezone početi u nekom novom klubu. Po najnovijim vestima za srpskog golgetera, zainteresovani su velikani iz Serije A, Roma i Inter.

Roma će najverovatnije ostati bez Edina Džeka, a Srbin bi navodno bio idealna zamena.

#SerieA clubs could be in for a late transfer scramble as >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Serbian reports claim #RealMadrid are ready to loan out Luka Jovic https://t.co/Rb2UaqrX1Q pic.twitter.com/bgJdyrk7nG

— footballitalia (@footballitalia) August 14, 2019

Sa druge strane Inter je i dalje u potrazi za drugim napadačem. Ikardi je precrtan, tu su još Lukaku i Martinez nema sumnje da bi dolazak Luke Jovića podigao konkurenciju na mnogo viši nivo.

Ipak, ostaje da se sačeka zvanično saopštenje Reala posle čega će biti pozmnata sudbine i odluka bezama bivšeg napadača Ajntrahta i reprezentativca Srbije,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.