ŽENA NAŠEG GOLMANA I MANEKENKA  DOMINIRA NA INSTAGRAMU: Ne znate prvo gde da pogledate, a gde god da POGLEDATE - BUM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA NAŠEG GOLMANA I MANEKENKA DOMINIRA NA INSTAGRAMU: Ne znate prvo gde da pogledate, a gde god da POGLEDATE - BUM (FOTO)

Praznik za muške oči.

Instagram je prepun njenih izazovnih fotografija. I znate šta, nikada ih nije dosta!  Zvezda priče je Ana Rajković, manekenka i dizajnerka, koja na ovoj društvenoj mreži pravi ozbiljne udara lepote i seksepila.

Vetar ce da nas oduva zajedno 😂 Ali potrudila sam se da imam sliku 🙊

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 15. Окт 2018. у 4:41 PDT

Supruga našeg golmana Predraga Rajkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim se venčala pre nekoliko meseci u Beogradu, ima jake adute u svojim rukama, atraktivnost i stil, pa kada se oni udruže i završe na njenim fotografijama, nastanu slike koje stvaraju nedoumicu- gde prvo pogledati? I znate šta još, gde god da pogledate, dočeka vas bombastičan prizor.

Dinner time 🌹💃🏻

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 21. Окт 2018. у 10:36 PDT

 A zgodan je, bogami i Rajković. Pre braka važio je za najpoželjnijeg neženju....

Pre godinu dana kada si osvojio ovaj kup popeo si se na tribinu da bi me poljubio! Ove godine je tvoja luda zena preskocila ogradu i utrcala na teren da te poljubi !!!! Volim te sampione !!!! 💙💙💙 🌏🌏🌏 @rajkovicpredrag 🖇

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 26. Сеп 2018. у 1:58 PDT

Njegovim i Aninim venčanjem dobili su prelep par na javnoj sceni koji je prve mesece braka provodi u apsolutnoj idili.

More bez talasa koje peče u prevodu..😂 Ali ja poziram na sigurnoj zoni 🤦🏻‍♀️🏖☀️

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 22. Окт 2018. у 5:00 PDT

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.