MILIONE OD NBA-a ODBIO SAMO ZBOG NJE: Ova lepotica rodila je naslednika proslavljenom Mirotiću - Nosi narodnu nošnju, i živi skromno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 18:56

MILIONE OD NBA-a ODBIO SAMO ZBOG NJE: Ova lepotica rodila je naslednika proslavljenom Mirotiću - Nosi narodnu nošnju, i živi skromno!

Duže od decenije ona je njegova najveća podrška.

Poslednjih nekoliko dana ime Nikole Mirotića pominje se isključivo kao ime novog pojačanja Partizana, ali još uvek do ozvaničenja saradnje nije došlo. Iz minuta u minut pristižu nove informacije, a priče o ozvaničenju saradnje podgrejala je činjenica da je ugovor iskusnog košarkaša i Barselone raskinut, kao i da on trenutno boravi u Srbiji.

I pored svega što je postigao u dosadašnjoj karijeri, za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mnogih svojih kolega, Nikola se trudi da se o njemu priča i piše samo i isključivo zbog onoga što uradi na terenu.

O privatnom životu i svemu onome što radi pored košarke nerado govori, svojski se trudi da sve to sačuva samo za sebe, daleko od očiju javnosti.

Upravo iz tog razloga na njegovim profilima na društvenim mrežama nađe se tek po koja slika iz privatnog života, ali svaka podjednako oduševi njegove brojne pratioce.

Svoju životnu sreću košarkaš je pronašao pored Nine koja je njegova najveća podrška. Već skoro deceniju uživaju u skladnom braku, čija je istinska kruna sin Aleksandar.

Kao i Nikola i Nina obožava svoju veru i supruga podržava u humanitarnom radu po kojem je postao poznat širom granica Srbije.

A post shared by Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

O tome  koliko je Nikoli važna porodica i vrednosti koje ona nosi govori i činjenica da je 2019. godine odbio je ponudu NBA kluba Juta Džez vrednu 45.000.000 dolara za tri godine, a kako je tada objasnio uradio je to između ostalog zbog želje da mu deca odrastaju u Evropi, a porodica mu je ipak životni prioritet broj jedan.

Fotografiju para u narodnoj nošnji pogledajte OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.