ZELENO SVETLO ZA TSC ARENU? Postoji nada da će momci iz Bačke Topole dobiti odobrenje da na svom stadionu igraju Ligu Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 14:56

ZELENO SVETLO ZA TSC ARENU? Postoji nada da će momci iz Bačke Topole dobiti odobrenje da na svom stadionu igraju Ligu Evrope

Nov stadion, ali sa malim kapacitetom.

FK TSC iz Bačke Topole ostvario je istorijski uspeh plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, iako imaju nov stadion na njemu se ne mogu igrati mečeve elitnog takmičenja.

TSC arena ne ispunjava uslove za Ligu šampiona, ali bi mogla da dobije "zeleno svetlo" za mečeve u Ligi Evrope.

Zbog malog kapaciteta (4.500), na stadionu u Bačkoj Topoli može da se odigra samo treće kolo kvalifikacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok će TSC za eventualni plej-of i eventualnu grupnu fazu Lige šampiona morati da potraži drugi stadion.

Ista stvar je i za grupu Lige Evrope, međutim poslednje informacije kažu da se TSC nada povlašćenom statusu zbog potpuno novog stadiona na kojem je zvanične utakmice već igrala mlada reprezentacija Srbije.

UEFA će konačnu odluku doneti narednih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.