ŽELELI SMO DA UŽIVAMO U ATMOSFERI: Oglasio se selektor Finske nakon poraza u Pioniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 00:16

"ŽELELI SMO DA UŽIVAMO U ATMOSFERI": Oglasio se selektor Finske nakon poraza u "Pioniru"

Kvalifikacije za Evrobasket...

Selektor Finske Lasi Touvi i kapiten reprezentacije Sasu Salin su izneli utiske posle proaza od Srbije. "Orlovi" su savladali Finsku u "Piornu", na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025, rezultatom – 77:61.

Salin je istakao da je ovo dobra lekcija za njegov tim.

- Dobro veče - rekao je Salin na srpskom i nastavio:

- Igrali smo dobro prvo poluvreme, igrali smo sa mnogo energije. Znali smo da će Srbija da se bori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pobedu. Počeli smo malo uplašeno, ali ovo je dobra lekcija za nas da znamo šta ćemo u budućnosti - rekao je Salin i zahvalio se opet na srpskom.

Touvi je istakao da je njegova reprezentacija igrala protiv jedne od najboljih ekipa na svetu i da su želeli da uživaju u atmsoferi.

- Čestitam Srbiji na ovom događaju. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu. Želeli smo da uživmo u atmosferi. Prirodno je da igrate meč sa oscilacija, ali mislim da možemo da pokažemo više od onog što je bilo u prve četvrtine. Pričao sam sa Dobrićem, iako nije igrao protiv nas. Nadam se da ćemo u Helsinkiju imati revanš - istakao je selektor Touvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luka Mitrović odigrao kapitenski protiv Finske: Još uvek se privikavam na ulogu kapitena

Izvor: Danas, 24.Feb.2024

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Luka Mitrović rekao je posle prve utakmice kvalifikacija za Evrobasket, u kojoj su “orlovi” pobedili Finsku (77:61) da se još uvek privikava na kapitensku traku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.