ZAVRŠENI PREGOVORI FENERA I OBRADOVIĆA: Ovo je EPILOG, ISTANBUL se TRESE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 21:03

ZAVRŠENI PREGOVORI FENERA I OBRADOVIĆA: Ovo je EPILOG, ISTANBUL se TRESE (FOTO)

Budžet kamen spoticanja.

Posle mnogo pregovora i nagađanja, dogovor je postignut – Željko Obradović ostaje u Fenerbahčeu! Bar ako je verovati turskim medijima. Navodno je dogovor postignut načelno, a ugovor će zvanično biti potpisan za tri dana, kada se srede detalji. Obradović se u petak vraća u Beograd.

Glavni kamen spoticanja bilo je pitanje budžeta, koji će sledeće sezone biti manji za 20 odsto. Ranije je predsednik Fenera Ali Kodž rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klub ima puno poverenje u Obradovića, ali da mora da smanji budžet.

The atmosphere in Zeljko #Obradovic - #Fenerbahce talks is really positive. Actually, it is way better than it was on Monday. But, still, there is no final agreement. https://t.co/LBYaMiJZZV

— George Zakkas (@ZakkasGeorge) June 18, 2020

Obradović je u ponedeljak doputovao u Istanbul, pregovori su trajali četiri dana i sada je postignut sporazum, navode Turci.

Postignut je dogovor da se budžet smanji na 20 miliona evra, što bi dovelo do smanjenja plata za igrače. Mnogi evroligaši nadaju se da će smanjenje budžeta "osloboditi" neke igrače, među kojima su najtraženiji Kostas Slukas i Luiđi Datome.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradoviću prepolovljena plata " ostaje u Fenerbahčeu!

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 09:47

Željko Obradović, proslavljeni srpski trener, navodno je odlučio da ostane u Fenerbahčeu i potpiše novi trogodišnji ugovor sa turskim velikanom...Prema pisanju turskog "Milliyet.com.tr", Obradović je pristao da mu se praktično prepolovili plata...Srpski strateg zarađivao je oko tri miliona godišnje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.