Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024, 17:55

ZAŠTO JOKIĆ NIJE BIO NA SAHRANI MILOJEVIĆA? Jedan detalj je nažalost presudio da se najbolji košarkaš planete ne oprosti od Dekija!

Svi znamo da bi Nikola došao da je mogao Danas je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu održana sahrana Dejana Milojevića, a među prisutnima nije bilo Nikole Jokića, što je izazvalo pitanja mnogih koji su se oprostili od legendarnog trenera, uključujući i trenera Golden Stejta, Stiva Kera, koji je došao zajedno sa saradnicima. Odgovor na odsustvo ... Read more
The post ZAŠTO JOKIĆ NIJE BIO NA SAHRANI MILOJEVIĆA? Jedan detalj je nažalost presudio da se najbolji košarkaš planete ne oprosti od Dekija! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Miško Ražnatović se oglasio nakon dolaska Stiva Kera na sahranu Dejana Milojevića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Čitav košarkaški svijet oprostio se od našeg legendarnog igrača i trenera Dejana Milojevića, koji nas je prerano napustio 17. januara, a ovog ponedjeljka ispraćen je na večni počinak na Novom bežanijskom groblju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.