ZAPANJIO SVE: Degenek slikom na Instagramu ODUŠEVIO navijače Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 17:47

ZAPANJIO SVE: Degenek slikom na Instagramu ODUŠEVIO navijače Zvezde (FOTO)

Iznenadio.

Bliži se trenutak kada će trener Crvene zvezde Dejan Stanković izvršiti prozivku prvotimaca srpskog šampiona. Još pet dana ostalo je do okupljanja tima sa Marakane, a Miloš Degenek jedva čeka da se pojavi na njemu.

Naime, defanzivac crveno-belih nije gubio vreme tokom pauze, pa je glavni akcenat bacio na jačanje nogu. Da izgleda kao "Spartanac", Degenek je potvrdio fotkom iz lifta, gde je zavrnuo nogavice, kako bi mogle da se vide njegove noge. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sudeći po mišićima na butinama, štoper Zvede je posebnu pažnju posvetio treningu nogu i nema sumnje da je zaprepastio mnoge svoje fanove fotografijom koju je objavio.

Podsetimo, australijski reprezentativac nije želeo da se dugo oglašava na društvenim mrežama posle eliminacije iz polufinala Kupa od Partizana, pošto ga je Umar Sadik sjajnom fintom "izbacio" i asistirao Nathu za gol odluke.

Taj trenutak obeležio je jubilarni 200. Večiti derbi, a Degenek je bio glavna meta prozivki. Usledio je potom Milošev odgovor po završetku prvenstva, kada je sa trofejom u ruci, poručio svim kritičarima i "nevernim Tomama", da mu je pehar "ispravio" kičmu, kao i da je "burek" ukusniji uz medalju šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga NBA asa Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.