ŽALBA PRIHVAĆENA: Reprezentativcu ublažena kazna, Ajaksov fudbaler na terenu već u novembru

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 18:42

ŽALBA PRIHVAĆENA: Reprezentativcu ublažena kazna, Ajaksov fudbaler na terenu već u novembru

Sudu za sportsku arbitražu doneo odluku.

Golman Ajaksa Andre Onana je suspendovan na 12 meseci, ali sada mu je kazna smanjena za tri meseca nakon što se žalio Sudu za sportsku arbitražu. Kamerunac će moći da se vrati fudbalu 4. novembra.

Podsetimo, Onana je suspendovan nakon što je doping test pokazao prisustvo nedozvljene supstance furosemid. Čuvar mreže Kopljanika je tvrdio da je popio lek koji je propisan njegovoj supruzi i da je tako došlo do cele situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog koje je suspendovan.

OFFICIAL: The Court of Arbitration for Sport has reduced Andre Onana's suspension from 12 months to 9 months.

His suspension will now end on 3rd November 2021. pic.twitter.com/mfcyGcawIn

— Squawka News (@SquawkaNews) June 10, 2021

Zasedanje po žalbi 25-godišnjeg golmana obavljeno je onlajn, a nakon četiri sata rasprave odlučeno je da mu kazna bude ublažena. Biće mu dozvoljeno da sa treninzima počne dva meseca pre isteka suspenzije, 3. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.