ZAGREVANjE ZA HELENE: Vaterpolisti Srbije u drugom kolu grupe A igraju sa Južnom Korejom

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGREVANjE ZA HELENE: Vaterpolisti Srbije u drugom kolu grupe A igraju sa Južnom Korejom

Vaterpolo tim Srbije, čije je UNIQA zvanično osiguranje, danas (13.30) u drugom kolu grupe A 18. Svetskog prvenstva u Gvandžuu na papiru očekuje najlakši rival, domaćin Južna Koreja OZBILjNO i sa najslabijima. Vaterpolo tim Srbije, čije je UNIQA zvanično osiguranje, danas (13.30) u drugom kolu grupe A 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Svetskog prvenstva u Gvandžuu na papiru očekuje najlakši rival, domaćin Južna Koreja. Ipak, "delfini" ne pomišljaju da u meč uđu opušteno, jer žele da se što bolje spreme za duel sa Grčkom, s kojom se sastaju u petak. - Ne pada nam na pamet da potcenimo nijednu ekipu. Na to nemamo pravo. Normalno je da očekujemo pobedu, ali i da se dobro srpemimo za duel sa Grcima - ističe Strahinja Rašović. Olimpijski pobednici su i juče analizirali duel sa Crnom Gorom, protiv koje su posle vođstva od 8:6 u finišu spasavali bod (10:10). Jasno im je da moraju da poprave igru u odbrani, kao i da poboljšaju napad. Zato će duel sa nejakim domaćinom dobro doći da se provere neke stvari. Inače, Korejci su na startu šampionata izgubili od Grčke sa 26:3. Naši posle jutarnjeg duela sa Crnogorcima, sa Korejom igraju uveče (20.30 po lokalnom vremenu), tako da su se juče privikavali na nove uslove. Kako zatvaraju program na delu će videti Grke u duelu sa "ajkulama" i znaće da li će morati da domaćinu napune mrežu do vrha ili će im u petak pobeda nad veoma jakim Helenima biti dovoljna za prvo mesto u grupi koje donosi direktan plasman u četvrtfinale. - Na nama je da eliminišemo crne minute u toku utakmice, da nam se više ne ponovi pad kao protiv Crne Gore. Najvažnije je da nastavimo da se bodrimo i da dižemo igru - naglašava Radomir Drašović.GRUPA A DRUGO kolo, danas: C. Gora Grčka (12.20), Srbija - J. Koreja (13.30). Treće kolo, petak: Srbija - Grčka (10.30), C. Gora - Koreja (10.50). TABELA: Grčka 3, Srbija 1, C. Gora 1, J. Koreja 0. GRUPA B DRUGO kolo: Australija - Kazahstan (jutros), Hrvatska - SAD (jutros). Treće kolo, petak: Australija - SAD (12.10), Hrvatska - Kazaahstan (13.30). TABELA: Hrvatska 3, SAD 3, Kazahstan 0, Australija 0. GRUPA C DRUGO kolo, Mađarska - Španija (jutros), N. Zeland - J. Afrika (jutros). Treće kolo, petak: Mađarska - J. Afrika (1.30), Španija - N. Zeland (2.50). TABELA: Mađarska 3, Španija 3, J. Afrika 0, N. Zeland 0. GRUPA D DRUGO kolo, danas: Italija - Japan (9.30), Nemačka - Brazil (10.50). Treće kolo, petak: Brazil - Japan (4.10), Italija - Nemačka (6.30). TABELA: Italija 3, Nemačka 1, Japan 1, Brazil 0.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Srbija - Južna Koreja 11:1 (POLUVREME)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019

Podmlađena vaterpolo reprezentacija igra protiv domaćina u drugom kolu planetarnog šampionata Srpski vaterpolisti, posle startnog remija s Crnom Gorom, u drugom kolu prvenstva sveta igraju protiv domaćina turnira Južne Koreje.Iako ih, na papiru, očekuje najlakši rival, "delfini"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.