ZABLISTAO ZVEZDIN ‘SEVER’: Stadion je rasprodat! Novi natpis sa novim stolicama za Arsenal (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABLISTAO ZVEZDIN ‘SEVER’: Stadion je rasprodat! Novi natpis sa novim stolicama za Arsenal (FOTO)

Iz Crvene zvezde stiže informacija da karata više nema, te da će ‘tobdžije’ iz Londona dočekati 50.000 navijača na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Čekali su navijači Crvene zvezde dobru sezonu u Evropi, dočekali i Spartu Prag, Krasnodar i grupnu fazu Lige Evrope, a sada je ostalo još samo dva dana da dočekaju možda i najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u poslednjih 15 godina.
U goste stiže Arsenal, slavni premijerligaš koji će svakako biti favorit, ali će to morati da potvrde pred 50.000 bučnih Delija.
To je sada i zvanično, pošto prema saznanjima HotSporta, karata za utakmicu u četvrtak od 19 časova – više nema.
Očekivao se takav odziv navijača srpskog vicešampiona, ali i kraj radova na severnoj tribini, koja će u novom ruhu dočekati engleskog velikana.
FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT


The post ZABLISTAO ZVEZDIN ‘SEVER’: Stadion je rasprodat! Novi natpis sa novim stolicama za Arsenal (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KANGA OTKRIVA: Lekari se pitaju, ali evo šta Gabonac kaže o igranju protiv Arsenala

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017

Prekosutra će svet za navijače Crvene zvezde stati na dva sata.. . U Beograd stiže londonski Arsenal, najkvalitetniji tim grupe u kojoj se nalazi Zvezda u Ligi Evrope.. Sem toga, radi se o ubedljivo najatraktivnijem rivalu sa kojim je Zvezda igrala poslednjih sezona. Iako tobdžije dolaze oslabljene,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.