ZA SAMO 15 MILIONA EVRA: Rajković na meti klubova iz Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:55

ZA SAMO 15 MILIONA EVRA: Rajković na meti klubova iz Premijer lige

Ima ugovor sa Majorkom do juna 2026.

Golma Majorke i reprezentacije Srbije mogao bi karijeru da nastavi u Premijer ligi. Rajković ima odličnu sezonu u Majorci, a to je privuklo pažnju klubova sa Ostrva.

Prema pisanju španskih medija, trener Majorke Havijer Agire protiv je odlaska prvog golmana, ali uprava kluba no može da reaguje pošto Rajković ima ugovor sa Majorkom do juna 2026, ali i klauzulu prema kojojbilo koji klub iz Premijer lige može da ga odvede za 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona evra što je mala cena.

Iz Engleske je stiglo i najviše interesovanja za Rajkovića, mada španski mediji ne navode imena tih klubova koji su zainteresovani za Rajkovića. Ove sezone je Rajković branio na 26 utakmica i primio 34 gola, dok je na šest utakmica uspeo da sačuva svoju mrežu. U Majorku je stigo 2022. iz Rena za dva miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.