Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jun.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuvuzele zabranjene na Vimbldonu

Simbol navijača Mundijala u Južnoj Africi vuvuzele, duge trube koje emituju zaglušujuće zvuke, neće moći da koriste poklonici tenisa tokom trećeg godišnjeg gren slem turnira koji u ponedeljak počinje u Vimbldonu. "Zvuk vuvuzela može iritirati igrače i posmatrače sa tribina i verujemo

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuvuzele zabranjene na Vimbldonu

Izvor: TV Avala, 17.Jun.2010

Simbol navijača Mundijala u Južnoj Africi vuvuzele, duge trube koje emituju zaglušujuće zvuke, neće moći da koriste poklonici tenisa tokom trećeg godišnjeg gren slem turnira koji u ponedeljak počinje u Vimbldonu.

Nastavak na TV Avala...

Vuvuzele zabranjene na Vimbldonu

Izvor: B92, 17.Jun.2010

Simbol navijača Mundijala u Južnoj Africi vuvuzele, duge trube koje emituju zaglušujuće zvuke, neće moći da koriste poklonici tenisa tokom Vimbldona..."Zvuk vuvuzela može da iritira igrače i posmatrače sa tribina i verujemo da će naša odluka naići na razumevanje", precizirali su organizatori...

Nastavak na B92...

Zabrana vuvuzela i fudbala

Izvor: Sportal.rs, 17.Jun.2010

Simbol navijača Mundijala u Južnoj Africi vuvuzele, duge trube koje emituju zaglušujuće zvuke, neće moći da se koriste tokom Vimbldona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.