Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2020, 22:34

Vulić nije otputovao sa ekipom na Vrdnik

Dejan Stanković, pored igrača koji će pojačati italijanski Krotone, ne računa ni na reprezentativce Njegoša Petrovića, Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Nikolu Krstovića, kao ni na povređenog Stefana Hajdina

Crvena zvezda je otputovala u Frušku Goru, gde će odraditi mini pripreme za nastavak sezone. Crveno-beli su na put krenuli nakon današnjeg treninga podno severne tribine stadiona Rajko Mitić, a na Vrdniku će se zadržati do utorka 8. septembra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejan Stanković  ne računa reprezentativce Njegoša Petrovića, Željka Gavrića i Veljka Nikolića, koji su sa mladom reprezentaciojom Srbije, kao ni na Nikolu Krstovića koji je sa mladom reprezentacijom Crne Gore. Među putnicima zbog povrede nema Stefana Hajdina, dok put Fruške Gore nije pošao ni Miloš Vulić. Kao što ste mogli da saznate na portalu MOZZART Sport, odlični vezista nastavlja karijeru u italijanskom Krotoneu.

Crvena zvezda prvenstvo nastavlja u petak 11. septembra, kada će se sastati sa Čukaričkim na Banovom brdu. Na Vrdnik su otišli sledeći igrači: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Veljko Simić, Andrija Radulović, Mohamed el Fardu Ben, Mateo Garsija, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Antonio Tomane. 

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vulić nije otputovao sa ekipom na Frušku Goru

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2020

Dejan Stanković, pored igrača koji će pojačati italijanski Krotone, ne računa ni na reprezentativce Njegoša Petrovića, Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Nikolu Krstovića, kao ni na povređenog Stefana Hajdina..Crvena zvezda je otputovala na Frušku Goru, gde će odraditi mini pripreme za nastavak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.