Vujović: Šta da radimo u ovoj vukojeb***?

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: Šta da radimo u ovoj vukojeb***?

Selektor rukometaša Slovenije Veselin Vujović izazvao gnev Hrvata.

Foto: MN Press

Veselin Vujović, legendarni jugoslovenski rukometaš, sa nadimkom "Jugoslovenski Čak Noris" zbog sličnosti sa američkim glumcem, jedna je od centralnih fugura Evropskog prvenstva u rukometu u Hrvatskoj.

Najpre zbog do sada neviđenog postupka kad je iz revolta zbog sudijskih odluka stao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gol u meču protiv Nemačke, a njegova najnovija izjava izazvala je gnev u Hrvatskoj.

Govoreći o dugim pauzama između mečeva, Vujović je upotrebio reč sličnu onoj koju je izgovorio i američki predsednik Donald Tramp nedavno.

"Prvi put na velikom takmičenju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam šta ćemo da radimo u onoj vukojeb***, kako se zove, San Martin, gde nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo da izmislimo, razmišljam da pustim igrače na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici", rekao je selektor slovenačke reprezentacije, Crnogorac Veselin Vujović.

Ova izjava razbesnela je Hrvate, koji su Vujoviću spočitali nekulturu, nevaspitanje i nezahvalnost.

Svet Martin je, inače, selo sa oko 2.500 stanovnika, u blizini granice sa Slovenijom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VUJOVIĆ OŠTRO ISPROZIVAO HRVATE: Šta da radimo u ovoj vukoj*bini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018

Haos...Selektor rukometaša Slovenije Veselin Vujović svojim izjavama izaziva veliku pažnju na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj...GOTOVO! U Partizan stiglo VRHUNSKO pojačanje! (FOTO)..RASTANAK: Radičević napustio Zvezdu (FOTO)..Legendarni rukometaš na konferenciji za mediji posle remija njegove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.