Vujošević: Bićemo još bolji!

Izvor: B92, 15.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: "Bićemo još bolji!"



Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde sa 93:80 u utakmici petog kola NLB lige, a trener 'crno-belih' Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima, iako su njegovi igrači izgubili čak 21 loptu.

"Zadovoljan sam igrom i pristupom. Zadovoljan sam raznovrsnošću, imamo nekoliko igrača koji mogu da preuzmu ulogu lidera i povedu ekipu kada treba. Drago mi je što su Kamings i Kecman postigli one poene na minus tri, ali mi je žao što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uopšte bili u situaciji da ih postižu", kazao je Vujošević.

Trener petostrukog prvaka države rekao je i da Partizan planira da igra bolje i u Evroligi.

"Danas smo igrali dobro, a bićemo još bolji u finišu, ali uz daleko manju cenu u Evropi nego što je to bilo prošle godine", rekao je Vujošević.

Zvezdin trener Dragan Šakota ocenio je da je njegov tim zasluženo izgubio, kao i da za to postoje neki "objektivni razlozi", ali i da ima i stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Čestitao je ekipi Partizana.

"Trenutno smo u slaboj formi i nismo u stanju da se fizički nosimo sa tako jakom ekipom kao što je Partizan. To jeste problem, ali je osnovna zamerka što igrači nisu bili borbeniji, srčaniji. Početak je sezone, takve stvari se dešavaju i ispravićemo to sigurno", rekao je Šakota.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.