Vujošević: "Bićemo još bolji!"

Izvor: B92, Beta

Subota, 14.10.2006.

19:40

Default images

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde sa 93:80 u utakmici petog kola NLB lige, a trener 'crno-belih' Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima, iako su njegovi igrači izgubili čak 21 loptu.

"Zadovoljan sam igrom i pristupom. Zadovoljan sam raznovrsnošću, imamo nekoliko igrača koji mogu da preuzmu ulogu lidera i povedu ekipu kada treba. Drago mi je što su Kamings i Kecman postigli one poene na minus tri, ali mi je žao što smo uopšte bili u situaciji da ih postižu", kazao je Vujošević.

Trener petostrukog prvaka države rekao je i da Partizan planira da igra bolje i u Evroligi.

"Danas smo igrali dobro, a bićemo još bolji u finišu, ali uz daleko manju cenu u Evropi nego što je to bilo prošle godine", rekao je Vujošević.

Zvezdin trener Dragan Šakota ocenio je da je njegov tim zasluženo izgubio, kao i da za to postoje neki "objektivni razlozi", ali i da ima i stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Čestitao je ekipi Partizana.

"Trenutno smo u slaboj formi i nismo u stanju da se fizički nosimo sa tako jakom ekipom kao što je Partizan. To jeste problem, ali je osnovna zamerka što igrači nisu bili borbeniji, srčaniji. Početak je sezone, takve stvari se dešavaju i ispravićemo to sigurno", rekao je Šakota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: