Vučelić podneo ostavku

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 12:44

Vučelić podneo ostavku

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je ostavku.

Ovu informaciju prenele su Novosti.

Vučelić je užem rukovodstvu kluba, između ostalog, kazao da mu je "funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

"Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali", naveo je Vučelić.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić predložio je upravi Fudbalskog kluba na vanrednoj Skupštini da prihvate njegovu ostavku na toj funkciji, ali je u martu to odbijeno.

Vučelić je u svom ekspozeu, u kom je sumirao rezultate i čitavu situaciju još od 2014. godine kada je preuzeo klub, istakao da je sa saradnicima spasao klub u više navrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.