Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 20:29

Vrhunski gol Vuda za evropsku nadu, Norič se lavovski borio s devetoricom (VIDEO)

Malo mučenje, ali ipak pobeda tima Šona Dajša na Kerou Roudu

Možda se šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope mere u promilima, ali Barnli ne odustaje od toga da se do poslednjeg daha bori za kotu šest i mogućnost da sezonu završi ispred Totenhema, Vulvsa, Arsenala i ostalih...

Barnli je iskoristio Noričovu ranjivost i slavio rezultatom 2:0 (1:0) u prvoj utakmici pretposlednjeg kola Premijer lige, čime se približio na samodva boda minusa šestoplasiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vulvsima, odnosno na bod manjka od Totenhema.

Jako čudna utakmica se odigrala na Kerou Roudu. Norič je bez trunke samopouzdanja ipak uspeo da pokaže određeni karakter i da se lavovski potuče sa Barnlijem, uprkos činjenici da je od finiša prvog poluvremena na terenu imao samo osmoricu igrača u polju. Ekipa Šona Dajša je i pored velike prednosti na terenu dokazala još jednom koliko nedostaje talenta u ekipi, pošto je praktično do pred sam kraj utakmice rezultat bio potpuno otvoren, a Norič čak uspeo i da zapreti u nekoliko situacija... Na kraju je autogol Bena Godfrija posle neobjašnjive reakcije u svom petercu, kada je amaterski prosledio loptu iza leđa Tima Krula, iako oko njega metrima nikoga nije bilo...

Pre toga je, ipak, viđen vrhunski potez i gol Krisa Vuda u bukvalno poslednjem trenutku uvodnih 45 minuta. Ponajbolji igrač Barnlija iskoristio je dubok centaršut Johana Gudmunsona sa desnog boka i polumakazicama u kontaktu uspeo ipak da zahvati loptu toliko da ona zatrese mrežu.

U situaciji kada bi neki timovi sa dva igrača više verovatno dali bar još dva ili tri gola, Barnli se dugo kockao. Norič je, može se reći, delimično oštećen pošto deluje da nije postojalo dovoljno materijala za crveni karton Buendije u 35. minutu, s obzirom da ga je Vestvud provocirao, ali je Kevin Frend ipak odlučio da pokaže put u svlačionicu Noričovom ofanzivcu.

Ako je Buendijin crveni karton možda bio sporan, onda ono što je Josip Drmić uradio desetak minuta kasnije zaslužuje i više od isključenja. Jednostavno, Drmić je u pokušaju da dođe do lopte nesmotreno uklizao i pokosio Erika Pitersa, a prava je sreća što Barnlijev bek nije ozbiljnije stradao. Nije se Frend baš proslavio sa suđenjem danas, generalno, jer je imao još nekoliko velikih grešaka...

Na kraju loša igra, slabo suđenje i zaslužena pobeda gostiju za nastavak evropske potere. Norič se od svog stadiona oprostio porazom, a za kraj ostaje još gostovanje Mančester Sitiju. Barnli će na kraju dočekati Brajton.

PREMIJER LIGA – 37. (PRETPOSLEDNJE) KOLO

Subota

Norič - Barnli 0:2 (0:1)

/Vud 45+5, Godfri 80/

Nedelja

15.00 (2,40) Bornmut (3,35) Sautempton (2,95)

17.00 (2,40) Totenhem (3,30) Lester (3,00)

Ponedeljak

19.00 (2,00) Brajton (3,40) Njukasl (3,90)

19.00 (2,30) Šefild Junajted (3,10) Everton (3,35)

21.15 (1,47) Vulverhempton (4,00) Kristal Palas (8,00)

Utorak

19.00 (8,50) Votford (5,40) Mančester Siti (1,33)

21.15 (3,80) Aston Vila (3,45) Arsenal (2,00)

Sreda

19.00 (1,25) Mančester Junajted (6,50) Vest Hem (10,00)

21.15 (2,15) Liverpul (3,45) Čelsi (3,35)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.