Vreme je za žreb u Kupu Srbije, ovako izgledaju šeširi

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za žreb u Kupu Srbije, ovako izgledaju ''šeširi''

Uvertira pred početak takmičenja i u Kupu Srbije. Trofej brani Partizan.

Fudbalski savez Srbije danas je potvrdio da će u utorak od 11 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi biti održan žreb šesnaestine finala Kupa Srbije.

Ukupno 32 ekipe biće podeljeno na 16 povlašćenih i 16 nepovlašćenih.

U grupu povlašćenih svrstani su:

Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda, niški Radnički, Spartak iz Subotice, Voždovac, Čukarički, Napredak, Vojvodina, Radnik, Mladost Lučani, Zemun, Mačva, Rad, Bačka i drugoligaši Borac iz Čačka i Javor.

Nepovlašćeni:

Proleter Novi Sad, Dinamo Vranje, Metalac, TSC, Inđija, Sinđelić Beograd, Bežanija, Teleoptik, Novi Pazar, Budućnost, Radnički KG, Sloboda Užice, Radnički Pirot, Mladost Lučani, Mladost Bački Jarak, Kolubara.

Kalendarom takmičenja predviđeno je da se mečevi 1/16 finala Kupa Srbije igraju 26. septembra, ali je jasno da Crvena zvezda i Napredak tada neće moći da odigraju svoje mečeve, jer tog dana treba da odigraju odloženu prvenstvenu utakmicu u Kruševcu.

Videćemo koji će termin za pomenute ekipe biti naknadno određen, a osmina finala na programu je 24. oktobra.

Sledi potom pauza do proleća, četvrtfnale će se igrati 13. marta, a u polufinali ćemo gledati po dve utakmice, kao i prethodnih godina, termini su 17. april i 15. maj.

Finale je zakazano za 30. maj 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južnjaci u utorak dobijaju protivnike u fudbalskom Kupu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2018

Nakon žreba u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi u utorak, 18. septembra biće poznati parovi šesnaestine finala Kupa Srbije, a svoje protivnike čekaju superligaši Radnički iz Niša, Radnik iz Surdulice i Dinamo iz Vranja, kao i srpskoligaš Radnički iz Pirota...U prvom "šeširu",...

Nastavak na JužneVesti.com...

Obavljen žreb za 1/16 finala Kupa, i Zvezda i Partizan gostuju

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 12:04

Kako smo juče i najavili, danas je u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održan žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije...Kuglice sa imenima timova izvlačio je član stručnog štaba reprezentacije Srbije Zoran Filipović, a ovo je epilog žreba - u 1/16 finala Kupa Srbije sastaće se:..INĐIJA:...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.