Vranješ zgrozio javnost: Dobrodošli u pakao!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ zgrozio javnost: Dobrodošli u pakao!

Reprezentativac BiH se našao u nemilosti zbog "glorifikovnja" navijača AEK-a koji su pristalice Ajaksa gađali Molotovljevim koktelom...

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Ognjen Vranješ se ponovo našao na udaru javnosti u Belgiji, ali i navijača Anderlehta.

Huligani su u Atini dočekali goste eksplozivnim napravama i prišli su im dovoljno blizu da ih zaista ugroze. U jednom trenutku, ka sektoru gde su bili smešteni navijači Ajaksa doleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je i Molotovljev koktel!

Scene na Olimpijskom stadionu su naišle na osude javnosti u Evropi, ali njima se nije pridružio Vranješ koji je "glorifikovao" poteze navijača svog bivšeg kluba, čiji je bio miljenik.

On je na na društvenim mrežama objavio fotografiju navijača s tribine uz opis:

"Dobrodošli u pakao".

@CouckeMarc, smijt jij hem buiten of doen wij het? Groetjes, de supporters. pic.twitter.com/7vgX5BEZXh

— Lazlo Cleymans (@LazloCl) November 27, 2018

Pristalice Anderlehta su na društvenim mrežama tražile da rukovodstvo kluba Banjalučaninu uruči otkaz, a gnev navijača je osetio i Vranješ koji je objavu ubrzo obrisao, ali je već bilo kasno.

"Ovde mora doći kraj!";"On nije samo loš štoper, nego i loša osoba", samo su neki od komentara razočaranih navijača tima iz Brisela.

DIT IS WAT MENEER VRANJES STEUNT. @CouckeMarc VERBREEK ZIJN FUCKING CONTRACT. WIJ HOEVEN ZULK CRAPUUL NIET IN ONZE PRACHTIGE TRUITJES!!!!#VranjesOuthttps://t.co/mij0p47HOI

— (@CaptainTrebel) November 27, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.