Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024, 20:31

Najnesrećniji mesec, prema vašem horoskopskom znaku!

Postoje određeni periodi u godini koji, iz nekog razloga, često deluju povoljnije nego drugi ali astrolozi tvrde da isto tako postoji i najnesrećniji mesec i to prema vašem horoskopskom znaku!
Dok neki ljudi ovo mogu pripisati slučajnosti, drugi veruju da astrologija ima veliki uticaj na to koji su meseci najpovoljniji za nas - a koji su gotovo katastrofalni.
I iako se ponekad stvari jednostavno ne odvijaju onako kako bismo želeli, razumevanje kako se kalendar harmonizuje sa vašim horoskopom omogućava vam da koristite te izazovne mesece kao priliku da sagledate život iz nove perspektive. Nastavite čitati da biste saznali o svom najnesrećnijem mesecu prema vašem horoskopskom znaku.
Ovan: ...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.