Votford i Everton bacili oko na talentovanog Francuza

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford i Everton bacili oko na talentovanog Francuza

Ofanzivni bek Avra je na radaru dva engleska premijerligaša, piše 'L'Equpie'.

Ferland Mendi, 21-godišnji fudbaler Avra koji je blistao u Ligi 2 prošle sezone, mogao bi da nastavi karijeru u najatrakitvnijoj ligi na svetu.

Zbog svojih odličnih partija ovaj mladić je na sebe privukao pažnju Votforda i Evertona, koji će se boriti za njegov potpis u predstojećem prelaznom roku.

I 'Karamele' i 'Stršljenovi' bi da dovedu Mendija u svoj tabor i spremni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da aktiviraju otpusnu klauzulu iz ugovora koji ima sa Avrom, a koja iznosi 4.3 miliona funti.

Mendi je idalno rešenje za formacije sa trojicom u poslednjoj liniji jer mu je primarna pozicija "ving-bek". Dodatno kvalitet mu je to što može da deluje na oba boka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.