Begović napušta Čelsi i ide u Bornmut

Izvor: RTS, 01.Jun.2017, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begović napušta Čelsi i ide u Bornmut

Fudbalski klub Čelsi prihvatio je ponudu Bornmuta od 10 miliona funti za transfer golmana Asmira Begovića, preneo je portal Gol.

Kako prenosi taj portal, Begović tek treba da dogovori lične uslove sa Bornmutom i da prođe lekarske preglede.
Begović je u Čelsi došao 2015. godine iz Stouka za osam miliona funti.
Bosanskohercegovački >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golman je od tada odigrao samo 33 utakmice za "plavce", a prošle sezone je u Premijer ligi među stativama bio tek dva puta.
Mediji su i u januarskom prelaznom roku pisali da je Begović blizu odlaska, ali je on ipak ostao do kraja sezone.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Votford i Everton bacili oko na talentovanog Francuza

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2017

Ofanzivni bek Avra je na radaru dva engleska premijerligaša, piše 'L'Equpie'...Ferland Mendi, 21-godišnji fudbaler Avra koji je blistao u Ligi 2 prošle sezone, mogao bi da nastavi karijeru u najatrakitvnijoj ligi na svetu...Zbog svojih odličnih partija ovaj mladić je na sebe privukao pažnju Votforda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.