Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 20:27

Voša se vratila na treće mesto, Mačva i Zlatibor definitivno otpisani, Kaluđerović - Bojović 75:74

Velika pobeda Rada protiv tradicionalnog rivala...

Vojvodina se vratila na treće mesto, Rad ostvario veoma važnu pobedu u borbi za opstanak protiv tradicionalnog rivala, dok su Zlatibor i Mačva potvrdili da su na nizbrdici s koje im nema povratka. Za Inđiju je bilo biti ili ne biti protiv najslabijeg tima lige - i bila je pobeda koja joj čuva nadu da može do opstanka. To je u najkraćem rezime današnjih utakmica domaće Superlige.

Vojvodina i Čukarički sigurni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su u TOP 4 i samo čudo može da ih spreči da uz Crvenu zvezdu i Partizan na kraju sezone ne obezbede Evropu. Za tako nešto Radnik iz Surdulice morao bi da osvoji Kup Srbije, što je priznaćete - misaona imenica.

Bez obzira na izvesan plasman u novostvorenu Konferencijsku ligu, te činjenicu da sva tri naša učesnika kreću iz druge runde kvalifikacija za to takmičenje, Novosađani su danas protiv Zlatibora pronašli dovoljno motiva da slave sa 2:1 golovima Dejana Zukića i rezerviste MIljana Vukadinovića. Gosti iz Čajetine imali su u jednom momentu bod u džepu (Stefan Vukić izjednačio u 62. minutu), međutim Lalatović je pogodio s izmenama crveno-beli su stigli do celog plena.

Zlatiborci ostaju na 14 bodova od prvog tima iznad crte i jasno je kao dan da više nemaju čemu da se nadaju, baš kao ni Šapčani, koji su poraženi u Kruševcu - 0:2.

Uskoro opširnije...

SUPERLIGA - 31. KOLO

Subota

Čukarički - TSC 0:0

Mladost - Spartak 1:0 (0:0)

/Bojović 55/

Voždovac - Proleter NS 1:1 (1:0)

/Hajdin 20 - Tomović 58 pen/

Nedelja

Javor - Crvena zvezda 1:5 (1:2)

/Luković 4, Katai 8 i 31, Milunović 60, Ben 71, Falko 82/

Partizan - Radnički Niš 2:0 (1:0)

/Asano 45, Holender 48/

Ponedeljak

Inđija - Bačka 1:0 (1:0)

/Dimitrov 21/

Rad - Novi Pazar 3:2 (1:1)

/Gojković 10, Šarić 52, Kaluđerović 77 - Delimeđac 26, Gigić 82/

Vojvodina - Zlatibor 2:1

/Zukić 32, Vukadinović 77 - Vukić 62/

Radnik - Metalac 1:2 (1:1)

/Makarić 23 - Embungu 30, Maksimović 59/

Napredak - Mačva 2:0 (1:0)

/Milunović 42, Čečarić 55/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rad zadržao glavu iznad vode, Kaluđerović - Bojović 75:74; Voša se vratila na treće mesto, Mačva i Zlatibor definitivno otpisani

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021

Velika pobeda Građevinara protiv tradicionalnog rivala....Vojvodina se vratila na treće mesto, Rad ostvario veoma važnu pobedu u borbi za opstanak protiv tradicionalnog rivala, dok su Zlatibor i Mačva potvrdili da su na nizbrdici s koje im nema povratka. Za Inđiju je bilo biti ili ne biti protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.