Voša ima predsednika, na čelu Nadzornog odbora bivši funkcioner koga je klub tužio zbog “otimačine“

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša ima predsednika, na čelu Nadzornog odbora bivši funkcioner koga je klub tužio zbog “otimačine“

“Ne dozvolimo da nestane ono što postoji 100 godina“, kaže Dušan Mijić koji je izabran za prvog čoveka novosadske Stare dame

Vojislav Gajić je otišao sa sve poslovnim timom, Skupština Vojvodine odgovorila je izborom Dušana Mijića za novog predsednika za novosadske Stare dame. Izbornoj sednici prisustvovalo je 37 od 55 članova Skupštine, ostavke bivšeg rukovodstva jednoglasno su usvojene, dok je za Mijićev izbor glasalo njih 36, a jedan je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv.

"Ne smemo se zavaravati lažnim obećanjima. Uložiću sve za spas voljenog kluba. Nikada se nisam predavao bez borbe neću ni sada. Ne dozvolimo da nestane ono što postoji 100 godina", rekao je Mijić, a preneo sajt Mondo.rs.

Mijić, kapiten Vošine šampionske generacije iz 1989. godine, bio je jedini kandidat za Vošinog predsednika. Za članove Upravnog odbora imenovao je Zorana Stojkovića i Srđana Kuprešaka. Preostali će biti postavljeni u narednom periodu.

Dosadašnji predsednik Nadzornog odbora Nenad Miljuš podneo je ostavku na tu funkciju pošto novi Status kluba, usvojen na prethodnoj sednici, ne dozvoljava jednom licu da istovremeno bude član Nadzornog odbora i član Skupštine. Na njegovo mesto izabran je Dragoslav Vuković, koji je ranije bio na mestu potpredsednika, ali ga je kasnije rukovodstvo, ono na čelu sa Zoranom Šćepanovićem, optuživalo da je na procentima od prodaje Sergeja Milinkovića Savića uzeo 525.000 evra više no što mu je pripadalo, a u martu ove godine i tužilo zbog, citiramo, "otimačine novca sa našeg računa".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.